0
Günümüz teknolojisi yavaş yavaş giyilebilir teknoloji üzerine şekilleniyor. Özellikle Samsung, ürettiği Galaxy Gear ile, Google ürettiği Glass teknolojisi ile kendinden çok bahsettirdi. Bir çok şirketin bu sektörde yer alacağını yapılan açıklamalardan ve sızan bilgilerden biliyoruz. IOS, iWatch üzerinde çalışıyor. Microsoft'un adı bir çok kez akıllı saatler ile geçti. LG'de aynı teknoloji üzerinde faliyet gösteriyor. Şimdi isw Nokia, bir akıllı saat ile piyasaya çıkabilir.

nokia akıllı saat

Microsoft, kendi giyilebilir cihazını tanıtımadı ama Nokia'nın geliştirdiği ve görüntüleri internete sızan bir cihazla bunu yapabilir. Bildiğiniz gibi Microsoft, Nokia'yı geçtiğimiz ay satın almıştı. Bir tedarikçi firmadan sızan bilgiler internette yayınlandı. Tam olarak ne olduğu anlaşılamayan cihaz, Nokia'nın akıllı saati olarak yorumlanıyor.

nokia akıllı saat

Windows 8'li tablet üretmesi beklenen Nokia'nın yakın zaman içinde daha küçük bir cihaz tanıtması an meselesi. Akıllı saat, giyilebilir teknoloji sektördünde herkes gibi Nokia'da yer alacak. Prototip görüntüsü sızdırılan Nokia cihazının tam anlamıyla neye benzediği bile görülemiyor; fakat NOKIA yazısı açıkça görülebiliyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top