0

Nexus 5'in fiyatı belli oldu mu?

Bu güne kadar hakkında bir çok tartışma yaşanan ve neredeyse bütün bilgileri internet ortamına sızan Nexus 5 ile ilgili bir sızıntı daha var. Nexus 5'in fiyatı cidden sızmış olabilir mi? Dünyaca ünlü bir telefon haber sitesinden yapılan açıklamaya göre Nexus 5'in iki farklı modeli olacak ve bunların iki farklı fiyatı olacak.

Nexus 5'in satış fiyatı

Phonearena'da yayınlanan haberde 16Gb olan modelin fiyatı 460$ olarak tahmine diliyor. 32Gb olan model ise 513$ karşılığında sunulacak. Bunlar tahmini fiyatlar. bakalım doğru çıkacak mı? Nexus 5'in neden bu kadar çok haber konusu olduğunu ise tahmin etmek zor değil. Nexus 4'ten sonra Nexus 5 içinde geniş bir hayran kitlesi oluştu ve bilgiye erişimi olan insanlar bu kalabalığı bekletmek istemiyor.

nexus 5 özellikleri fiyatı

Nexus 5 ne zaman tanıtılıyor?

Lg ile Google'ın ortak projesi olan Nexus 5, tanıtılır tanıtılmaz gerçek manada ilgi odağı olacak belkide şuan piyasada olan bütün telefonları geri plana itmeyi başaracaktır. Nexus 5'in bu ay sonuna kadar tanıtılması bekleniyor. O aşamadan sonra piyasaya çıkması ise an meselesi.

İlgili - Gsmarena
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top