0
Lenovo markasının bilgisayar alanında ne kadar başarılı ürünler meydana getirdiğini biliyoruz. Lenovo eminiz tablet alanında da çok iyi işler çıkartmıştır. Zaten birkaç özelliğini söylediğimizde sizler de anlayacaksınız ki oldukça başarılı bir ürün ortaya çıkmış. 

lenovo tablet

Tablet pazarına damga vuran özellik “18 saat pil ömrü!” 

Lenovo’nun Yoga model tableti tam 18 saat pil ömrü sunuyor. Piyasada bulunan neredeyse bütün tabletlere göre daha fazla pil ömrü sunuyor. Şu an piyasada bulunan hiçbir tablet 18 saat pil ömrünü size veremiyor. 

Diğer tabletlerde bulunmayan bir özellik stand görevi gören ayak! 

Tableti düz zemine koyduğunuzda tam yatay olarak değil de eğimi bir biçimde zemindeki yerini alıyor. Galiba bu stand görevi gören ayağın içinde laptop piline benzer bir pil var. Diğer akıllı cihazlara ve tabletlere oranla daha büyük bir pil. İşte 18 saat pil ömrünün sırrı da bu olabilir. 

lenovo tablet

Cihazın 8-10 inç seçenekleri var! 

Cihaz piyasaya iki farklı ekran büyüklüğü ile sunulacak. Biri 8 inç, diğeri ise 10 inç ekrana sahip olacak. Oldukça ideal bir tablet boyutu yakaladıklarını söyleyebiliriz. Samsung’un bazı cihazlarına dikkat ederseniz neredeyse bir laptop ekranı gibi tablet üretmişler. Bu tabletlerin ağırlığı, pil ömrü ve daha birçok ayrıntı istediğimiz gibi değildir, olamaz. 

Lenovo Yoga dün piyasaya sürüldü! 

Lenovo’nun 18 saat pil ömrü olan tabletinin piyasaya çıkış tarihi 30 Ekim’di. Dün ABD’de satışa sunulan tabletin 8 inç ekrana sahip olanının fiyatı 249 dolar, 10 inç ekrana sahip olanının fiyatı ise 299 dolardır. Tabletin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği şu an için belli değildir. 

Tabletin genel özellikleri: 
  • 18 saat pil ömrü, 
  • 135 dereceye kadar görüş açısı, 
  • Android 4.2.2 işletim sistemi, 
  • 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde ekran, 
  • Mediatek (MTK) 4 çekirdekli işlemci, 
  • 5 MP arka kamera, 1.6 MP ön kamera, 
  • 16 GB kendi hafızası bulunan cihaz Micro SD kart da destekliyor. 
Oldukça iyi özelliklere sahip olan cihazın satışları bakalım nasıl seyredecek?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top