0
Daha önce Eski İPhone’u Getir, Yenisini Götür Kampanyası! yazımızda belirtiğimiz kampanya Amerika sınırları dışına çıkıyor. Yakın zaman içinde İngiltere'de de aynı kampanya devreye girecek ve bu kampanya sayesinde iPhone'unuzun modası hiç geçmeyecek. Elbette belli bir ücret karşılığında.

Her sene yeni bir model

Her sene bir markanın bir modelinin yeni bir üst modeli çıkıyor. Özellikle model tuttuysa aynı isimde sürekli devam ettiriliyor. Galaxy S serisinde olduğu gibi iPhone'da her sene yeni bir telefon çıkartma peşinde. Hatta daha yeni aldığınız iPhone 4S'e alışamadan iPhone 5'in çıkması biraz sinir bozucu olsa gerek. Bunlar elbet kapital politikalar, ama kullanıcıları da anlamak gerekiyor.

eskisini getir yenisini götür ingiltere iphone

Markaya yatırım

Apple Amerika'da hem iPhone egemenliğini güçlendirmek hem de telefon stoklarını eritmek için bir kampanya düzenledi. Eskisini getirene yeni iPhone'un verildiği bu kampanya ile şirket hem temiz bir geri dönüşüm sağlıyor hem de insanların iPhone'dan vazgeçmemelerine destek oluyor. Marka devamlılığı için çok önemli stratejilerden biri olan eskisini getir yenisini götür kampanyası artık Amerika dışınada çıkıyor.

İngilizler sevinçli

Kampanya Amerika'da çok tutulunca, Apple tarafından İngiltere'de de uygulanmaya koyulmak istendi. Bunun şimdiden olumlu tepkiler aldığını söyleyelim. Kampanya şu şekilde işleyecek. iPhone'unuzu gerekli noktalara götürüp kontrol ettireceksiniz. Çalışır durumda olan iPhonelar kabul edilecek ve size iPhone 5S veya iPhone 5C verilecek. Ödemeniz gereken ücret ise faturanızla birlikte ize ulaşacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top