0
Apple bu yıl iki farklı modeliyle karşımıza çıktı. Fiyatıyla yine dudak uçuklatmayı başaran Apple 5C modeliyle bile dudak uçuklatmayı başarabilir. Peki, ya sonrası? İPhone 6’da neler olacak? İPhone 6’nın fiyatı ne olacak? İPhone 6’nın özellikleri ne olacak? Hepsi makalemizin devamında. 

iphone 6

Apple, İPhone 6 modeliyle piyasaya iddialı bir şekilde çıkmayı planlıyor. Bu haber her ne kadar Apple’dan resmi olarak gelmese de bu konuda Apple’a çok yakın analistler birkaç açıklamada bulundu. Analistlerin söylediklerine göre 2014’ün Eylül ayında İPhone 6 piyasaya çıkacak. Ayrıca bir diğer önemli açıklama da İPhone 6’nın özelliklerinden bir tanesini açığa vuruyor. Analistler İPhone 6’nın diğer İPhone’lar gibi küçük ekran boyuna sahip olmayacağını söylüyor. İPhone 6 4.8 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Eğer hep Samsung Galaxy S3 boyutunda bir İPhone hayal ettiyseniz hayalleriniz galiba gerçek olacak. 

Analistler son olarak fiyat aralığından bahsetti. İPhone 6 425 dolar ile 600 dolar arasında bir fiyatla piyasaya sürülecek. Tabi bu bize, yani Türkiye’ye 3.000 TL ve üzeri bir fiyat olarak yansıyacak. İPhone bu derece pahalıya satılan bir cep olmaya devam da edecek. Aslına bakarsak donanımsal özelliklerini incelediğimizde birçok telefondan geri olduğunu görüyoruz. Örneğin İPhone 5S şu a piyasada ve Apple’ın en son ürünü. Fiyatı da 3.000’den aşağı değil. Ancak bir General Mobile Discovery’nin özelliklerini bile geçemiyor. İncelemesini de yaptık. Bu bağlantıdan İPhone 5S’in özellik olarak birçok telefondan geri olduğunu görebilirsiniz. Hatta İPhone 5C’nin de ne kadar geri bir cep telefonu olduğunu görmek isterseniz bu bağlantıya tıklayın. General Mobile Discovery 600 TL’lik bir fiyatla Apple’ın son ürününü bile geride bırakıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top