0
Apple'ın ürünleri çıkmadan yenileri konuşulmaya başlanıyor. Daha iPhone 5 çıkmadan 5S hakkında dedikodular gelmeye başlamıştı şimdilerde ise iPhone 6 en çok konuşulan; ama daha hiç bir açıklama olmayan Apple ürünleri arasında. Bir çok kişiye göre iPhone 6, Apple'ın dönüm noktası olacak. Cihaz, akıllı telefon pazarını sallayacak gelişmelerle karşımızda olacak.

iphone 6 dedikoduları

Büyük ekran iPhone 6

Konuşulanların hepsi tahminden öteye gidemese de yine de bazı şirketlerin kullanıcı görüşlerini gereğinden fazla dikkate aldığını biliyoruz. İPhone 6 ile ilgili en çok konuşulan noktalardan birisi elbette büyük ekranı olacak. Bildiğiniz gibi son zamanlarda, en çok satılan telefonlar, genelde büyük ekranlı olanlar. Bu nedenle, Apple'ın piyasaya ayak uyduracağı ve iPhone 6'da ekranı büyüteceği söyleniyor.

Full HD iPhone 6

Yine ekranlarla ilgili bir tahmin daha var. Apple hali hazırda ekranlarında kullandığı panelden vazgeçerek, görüntü kalitesini maksimuma çekmeyi amaçlıyor. Apple şuan ürettiği cihazlarda retina ekran kullanıyor. Paneli değiştirerek full hd görüntü kalitesini yakalamyı amaçlayan Apple, tüm bu gelişmelerle birlikte ürün çeşitliliğinide arttıracak. Renkli modeller, farklı versiyonlar daha farklı şekilde karşımıza çıkabilir. Apple ve iPhone 6 ile ilgili haberleri takip etmeye devam ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top