0
ultrasurf tanıtımUltraSurf sayesinde internette gizlice dolaşabileceksiniz. Gizlice dolaştığınız için güvenliğiniz tam olacak.
UltraSurf'ün ana mantığı sizi, dünyanın değişik yerlerindeki Iplere bağlamak. Bu durum sizin nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizin görünmesini engelliyor. Bu sayede tam güvenli şekilde dolaşabiliyoruz.

Engelli sitelere erişin

UltraSurf, sizin için engelleri kaldıracak. Özellikle ülkemizde bir çok site engelli durumda. Bu sitelere girmek için proxy ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. Peki bunu sizin için otomatik ve hızlı şekilde yapan bir programı kullanmak ister misiniz? UltraSurf sizi otomatik olarak dünyanın değişik yerlerinde bulunan Proxy sunucularına bağlar. Bu ülkemizden internete bağlandığınızı gizleyecek ve o IP'nin bulunduğu ülkeden giriyormuşsunuz gibi gösterecektir. Bu nedenle engelli hiç bir site kalmayacak.

Dosyalarınız güvende

Bu tür programlar için en kafa karıştırıcı nokta, gezinti sırasında indirdiğimiz dosyaların ne olacağı yönünde. Bildiğiniz gibi günümüz teknoloji indirdiğiniz dosyaları nerden indirdiğinizi göremesede nereye indirdiğinizi görebilir. Bu durum tam olarak sizin yerinizi belli eder. Bir IP adresi sizin açık adresinizden daha detaylıdır. Bilgisyarınızdan internette gezinirken IP adresinizi kullanırsınız ve tam olarak sizin yerinizi tarif eder. UltraSurf sizi bu durumdan kurtaracak ve indirdiğiniz dosyaların ardından hiç bir iz bırakmayarak güvenliğinizi sağlamaya devam edecektir.

ultrasurf tanıtım

Olumsuz özellikleri

UltraSurf,ün her program gibi elbette olumsuz özellikleride var. antivirüs programlarıyla pek iyi anlaşamayan program ayrıca, tarayıcınızıda biraz zorlayabiliyor. Bazı antivirüs programları, bu programla internete bağlanmaya çalıştığınız zaman, uyarı verebiliyor. Bunun için antivirüs programınızı kapatmanız tavsiye ediliyor.

Ultrasurf kullanmak isteyenler internet sitesini ziyaret edebilirler. http://ultrasurf.us/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top