0
Instagram, ilk başlarda görsel mobil medya ağı olarak hayatını sürdürüyordu. Facebook, büyük bir yatırımla onu satın aldıktan sonra gelişmeye devam etti. Özellikle Android sürümünün çıkması, kişi sayısını inanılmaz derecede arttırdı. Facebook şu sıralar yaptığı yatırımı nasıl kar ettirmeye başlarım diye düşünüyor.

Facebook'un reklam stratejileri, web sitesi üzerinden, dünyanın en büyük sosyal ağı üzerinden başına bela olsada, en önemli gelir kaynağı. Bu nedenle reklam stratejilerini geliştirmekten ve yeni fikirler bulmaktan başka çareleri yok. Facebook üzerinde çalışmalar durmaksızın devam ediyor. Biliyorsunuz son reklam stratejisi, otomatik oynatılmaya başlayan videolarla ilgiliydi. Facebook bunların yanında ayrıca Instagram reklamları içinde çalışmalara hız verdi.

instagram reklam

Instagram, bildiğiniz gibi, görsellerin paylaşıldığı bir sosyal ağ gibi bir oluşum. Daha çok monil platformda varlığı hissedilsede web üzerinden de görüntülenebiliyor. Bu görsellerin arasında bundan sonra reklam göreceksiniz. Birinin fotoğrafları arasında gezinirklen birden karşınıza reklam çıkacak. Bizce tutacak bir reklam stratejisi. Geliri yüksek olur. Bakalım Instagram için Zuckerberg daha neler düşünüyor?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top