0

Google'dan yeni banner reklam

Google arama sonuçlarına yeni reklma ekliyor. Arama sonuçlarının üstünde yer alacak geniş bir banner reklam üzerinde testler yapan Google, ülkemizde de bu reklam modelini, Youtube üzerinden deniyordu. Aynı sistem Google aramalarına da geliyor. Bunsan sonra aramalarınızın en üstünde metin reklamlarının yerine veya yanına banner reklam görebilirsiniz.

google banner reklam modeli google arama motoru

İnternete yeni reklam modeli

Bir çok şirket reklam modellerini geliştirmeye ve sisteme yenilerini eklemeye çalışıyor. Reklam deyince özellikle Facebook aklımıza geliyor. Son zamanlarda sürekli değişiklik ve ekleme ile reklam modellerini geliştirmeye çalışan Facebook, son zamanlarda Instagram'a eklenecek reklamlar ile ilgili çalışmalarını yürütüyor. Şimdi 'de Google reklam modellerine bir yenisini daha ekliyor. Google, internet reklamcılı konusunda dünyanın en iyi şirketlerinden biri.

google banner reklam modeli google arama motoru

Youtube'ta aynı reklam modeli

Google, banner reklam sistemini Youtube üzerinden uzun zamandır kullanıyor. Sizde şimdi Youtube'u ziyaret ettiğiniz taktirde, bu reklam modelini görebileceksiniz. Youtube ile ilgili görsel bana ait. Bu görselde görülüyor ki reklamı kapatma seçenği mevcut. Fakat Twitter üzerinden @SynrgyHQ tarafından yayınlanan görsele baktığımız zaman herhangi bir kapatma butonu göremiyoruz. Şimdilik sadece masaüstü versiyonda denenen bu reklam modeliyle karşılaşacak mıyız, göreceğiz...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top