0
Profesyonel bilgisayar kullanıcıları bilirler ki “Sil” ya da “Shift+Del” asla tam olarak işe yaramaz. Geri dönüşüm kutusunu temizlesenizde ya da bir belgeyi kalıcı olarak silsenizde, bir programı kaldırsanızda asla tam anlamıyla bilgisayarınızı terk etmezler. Hep izler kalır. XL Delete bu izleri bırakmaz, bilgisayarınızı lekelerden arındırır. Programın en kötü yanı Türkçe dil desteğinin olmamasıdır. Ama kullanıcı dostu arayüzü sayesinde sıkıntı çekmeyeceğinize garanti veriyoruz.

XL Delete ile istediğiniz herşeyi tamamen silebileceksiniz. Arkada hiç bir iz kalmadan bilgisayarınızdan kaldırabileceksiniz. İşte XL Delete'in özellikleri;

xl delete program kaldırıcı

Başınıza bela olan index.dat dosyasını siler. Bu bir cookies dir ve paçanıza bulaşan çamur gibidir. Tamamen yıkamadan hep izi kalır. Artık çözüm XL Delete silme programında. İndex.dat gibi cookies dosyaları genellikle bilgisayarınıza zararlıların bulaşmasına neden olur. Bu nedenle şiddetle bu gibi programları kullanmanızı öneriyoruz.

xl delete program kaldırıcı

Programları kaldırdığınız zaman, tam olarak bilgisayarınızı terk etmezler. Arkada dosya veya belge bırakabilirler. Bunları kaldırmak için çok işlevsel bir programdır. Örneğin kaldırdığını bir programın klasörünü, içerisinde bir kaç dosya ile hala programlar klasöründe görebilirsiniz. Şaşırmayın ve bu şekilde çözün.

En önemli özelliklerinden biri, harici disklerle de uyum içinde çalışması. Sadece bilgisayarınızı değil, bilgisayarınıza taktığınız, flash bellek ve diğer disklerinizi de güvenle temizler.

XL Delete ile ilgili detaylı bilgi için: http://www.xldevelopment.net/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top