13

Güncelleme: Çözüm sayfamız. Gas Guzzlers donma sorunu çözümü burda.

Gass Guzzlers ölüm yarışı filmine benzetilmiş bir oyundur. Birinci oyununu oynadıysanız zaten çok beğenmiş olacaksınız. Ben de bu oyunun ikinci versiyonunun yani Gass Guzzlers Extreme'in çıktığını duyunca oynamak istedim. Ancak oyunda bazen 10 saniyeye kadar donma sorunu olduğunu gördüm. Peki, bu donma sorununun nasıl önüne geçebilirsiniz? 


Gass Guzzlers Extreme oyunu raflardaki yerini daha yeni aldı. Bu nedenle sorun yaşamanız sizi şaşırtmasın. Oyunu nasıl donmadan oynayacağınıza gelince yeni bir patch'in yayınlanmasını bekleyeceksiniz. 

Oyunun içinden görsellerimiz ve videodan da gördüğünüz gibi oyunda donma var. 7-8 saniye donuyor, sonra kendiliğinden devam ediyor. Video'da görüntü donduğu zaman videodan kaynaklı değil, oyundan kaynaklıdır. Video dondu diye beklemeyin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. acaba ne zaman yayınlanır çünkü oyundan soğudum artık çok sık donmaya başladı

    YanıtlaSil
  2. Bekliyoruz, bakalım ne zaman yayınlanacak. Takipteyiz. Sorun çözüldüğü zaman bizden öğrenebileceksin.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili oyuncular, donma sorununa çözüm aramaya devam ediyoruz. Çok yakında oyunu oynayabileceğinizi umuyoruz. Bizi takip etmeye devam edin. Yeni bir yazıyla donma sorununu ortadan kaldıracağız.

    YanıtlaSil
  4. yeni yazıyı bu sayfada paylaşırsanız sevinirim ki haberimiz olsun

    YanıtlaSil
  5. tabi burayada bi güncelleme açarız

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, şu çok açık; donma sorunu orjinal sürümde yok. Bu yüzden oyuna yama gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. RLD versiyon için bir ilaç gelebilir. Sorun düzelir mi bilmiyoruz. Zira bir çok oyun şirketi, oyunun satılması için bu gibi yollara başvuruyor. Oyunu satın almadan oynanmaz hale getirmek suretiyle çe4şitli gelişmelere imza atıyorlar.


    Oyunun donmasının internet bağlantısıyla ilgili olduğunu düşünüyoruz. İnternetinizi kessenizde, güvenlik duvarından internete bağlanmaması için uygulamayı engellesenizde işe yaramıyor. Çünkü sistemin internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz; fakat bunu denemesini engelleyemiyorsunuz. Bu konuda yeni gelişmeleri takip ediyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle Selamun aleykum beyler oyundaki aynı sorun bendede var daha doğrusu vardı. oyun çıktıktan beri araştırıyorum en sonunda yabancı bir sitede verilen bir linkdeki dosylaarı denedim ilk başta virüslüdür diye çekindim fakat farklı programlarla tarattım virüs 0 dı içindeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere bin32 ye atın hiç sorun kalmıyor linki vereyim uzatmadan http://www52.zippyshare.com/v/69729916/file.html hepsini oyunun kurulu olduğu yere atın iyi eğlenceler

    YanıtlaSil
  8. Paylaşım için teşekkürler. Bu çözüm için yazı yazacağız.

    YanıtlaSil
  9. çok saol ya uzun zamandır araştırıyodum thanks

    YanıtlaSil
  10. Açıkcası bu link insanlara garip geliyor. Bu nedenle bir çoğunun bu dosyaları indirmediğine eminim. Sizin dediğiniz gibi garip bir upload sitesi.

    YanıtlaSil
  11. ya ben bu oyunu oynuyorum ilk yüklediğimde donma sorunu vardı tmm o geçti ama şimdide hiçbir araba vs. açılmıyo rahat bi 20 tane yarışı 1. bitirdim ama fayda yok sorun benden mi kaynaklı acaba ?

    YanıtlaSil
  12. Araba açılması konusunda bizde hiç problem olmadı.

    YanıtlaSil
  13. Cüneyt araba açmak için Kariyer yarışı yapmalısın. Eğer quick Race yaparsan araba açılmaz. ben oynuyorum ve neredeyse her iki yarışta bir araba açılıyor. Kariyer yarışı yapmayı dene.

    YanıtlaSil

 
tic
Top