0

Galaxy S5 kamera özellikleri belli oldu

Galaxy S4 daha piyasadaki yerini soğutmamışken, bir üst modelinin kamerasıyla ilgili detaylar gelmeye başladı. Muhtemelen adı Galaxy S5 olacak telefon için kamera özellikleri belli oldu. Samsung Galaxy S5 için neler düşünüyor bir bakalım.

galaxy s5 kamerası

Günümüz akıllı telefon kamera özellikleri

Son zamanlarda Nokia ve Sony tarafından piyasay sürülen, özellikle kameralarıyla dikkat çeken telefonlarla birlikte mobil piyasa farklı bir yönde şekillenmeye başladı. Yüksek megapiksel özelliğinin yanında kamera yazılımlarınında gelişmiş olması gerekiyor. Samsung Galaxy S5 kamerasında eliniz titresede herhangi bir bulanıklaşmayla karşılaşmayacaksınız.

Galaxy S5 kamerası kaç megapiksel?

13 megapiksel özelliğindeki kamera ekstra kararlılığa sahip olacak ve titreme ile herhangi bir görüntü kayması ve bozulma meydana gelmeyecek. Zira özellikle cep telefonlarında bu sorun çokça yaşanıyor.

Yüksek parlaklık

Gece çekilen fotoğraflarda ve düşük ışık koşullarında yapılan çekimlerde harika bir parlaklık sunacağıda konuşulanlar arasında. Düşük ışık koşullarında 8 kat parlak sonuç verecek olan yeni Galaxy S5 kamerası ile ilgili daha detaylı bilgilerin 2014 yılı itibariyle elimizde olacağını düşünüyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top