0
adobe photoshop
Adobe Photoshop, dünyanın en kaliteli resim düzenleyicilerinden bir tanesi. En büyük dezavantajı ücretli oluşu. Adobe Photoshop, Adobe'un programlarından bir tanesi ve ciddi manada pahalı bir program diyebiliriz. Yapabildiklerine oranla verilen ücret hiç Bir şey olsada basit ev kullanıcıları için çok pahalı ve gereksiz olduğunu söylemekte fayda var. Çok detaylı oluşu zaten ev kullanıcıları için olumsuz bir özellik. Fakat profesyonel çalışanlar için Adobe Photoshop önerilebilecek en iyi alternatiflerden biri.

Profesyonel kullanım

Adobe Photoshop sadece profesyonel kullanım için oluşturulmuş ciddi manada pahalı bir program. Bu nedenle kesinlikle ev kullanıcılara ve basit düzeyde resim düzenleyicilere ihtiyaç duyanlara hitap etmiyor. Adobe Türkiye sayfasında yani resmi sitede satış fiyatı'nın vergisiz 1110,51 lira olduğunu söyleyince ne olur dudağınız uçuklamasın.

Zengin editör seçeneği

Adobe Photoshop ile bir görsele istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz. Video düzenlemeden fotoğraf düzenlemeye, 3D seçeneklerinden text alternatiflerine, her türlü şeyi yapabielceğiniz bu program sayesinde yatarıcılığınızı geliştireceksiniz. Ayrıca Adobe Photoshop'un dokunmatik ekranlarda da harikalar yarattığını bilmiyorsanız söyleyelim. Çizim yapmak isteyenlerin en çok kullandığı programlardan biri olduğunu söylemekte fayda var.

adobe photoshop

Türkçe dil desteği

Adobe Photoshop'ta mutlaka Türkçe dil desteği oluyor. Fakat yeni çıkan sürümlerde bu desteğin geç geldiğini hatırlatmakta fayda var. yani Adobe Photoshop yeni bir sürümü çıktığında hemen Türkçe dil desteği beklemeyin. Ama bütün eski sürümlerinde hali hazırda Türkçe dil desteğinin olduğunu söylemekte fayda var.

Profesyonel amaca hizmet etmesi ve ücretli olması nedeniyle lafı fazla uzatmadan bilgileri verelim. Adobe Photoshop detaylı bilgi almak ve programı kullanmak için http://shop.adobe.com/store/adbeheu/tr_TR/pd/ThemeID.25226000/productID.247452100

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top