0
Basit bir Youtube vide indiricidir. Programı kısaca tanıtmadan önce, bir kaç küçük noktadan bahsetmekte fayda var. youtube'ta neredeyse aradığınız herşeyi bulabiliyorsunuz. Oyun videoları, video klipler, her türlü şarkı veya farklı videolar. Bulamayacağınız hiç bir şey yok. O halde ihtiyacınız olan tek şey Youtube'tan indirme imkanı sunan bu tür programlar


Türkçe dil desteği

Free Youtube Download programında bir çok dil seçeneğinin arasında Türkçe'nin de olması bizi mutlu ediyor. Hem programda hem de internet sitesinde Türkçe imkanı mevcut. Bu nedenle ülkemizde rahatlıkla kullanabileceğimiz bir program diyebiliriz.

Ücretsiz kullanım

En önemli özelliklerinden biri Free Youtube Download'ın ücretsiz oluşu. Bir çok program ücret talep ederken bütün işlemlerinizi bu programla ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

Basit arayüz

Free Youtube Download basit arayüzü ile her kullanıcıya hitap ediyor. Youtube'tan indirme yapmak isteyen bütün herkesin rahatlıkla kullanabileceği, ve hakim olabileceği bir program diyebiliriz. Türkçe oluşu ve basit oluşuyla, kolay bir şekilde kullanılabilen program, en iyi download programları arasına giriyor.

Gelişmiş Youtube özellikleri

Youtube ile ilgili her işlemi yapabileceğini Free Youtube Download programı, sadece download yapma imkanı sunmuyor. Ayrıca Youtube videolarını izleme imkanıda sunuyor. Bununla birlikte bir çok programın yapamadığı listeden video indirme özelliği ise Free Youtube Download da var. ayrıca bütün bir listeyi bile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Converter özelliği

Sadece indirme işlemi değil, ayrıca video converter özelliğiyle dönüştürme de yapabilmektedir. Örneğin muhtemelen flv ya da mp4 formatındaki videoyu avi formatında bilgisayarınızda saklama imkanınız var. ayrıca indirirken kalite belirleme imkanından da bahsetmek gerekiyor. Free Youtube Download DVDVideoSoft şirketinin bir sürü programından sadece biri. Detaylı bilgi için http://www.dvdvideosoft.com/tr/index.htm sitesini ziyaret edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top