0
Mark Faber, öngörüleriyle Apple fanlarını kızdıracak gibi görünüyor. Dünya çapında Dr. Kıyamet olarak
apple iflas edecek
bilinen Mark Faber, Apple için “ Yetişkinlere oyunca üretiyor ve bu onun sonunu getirecek” yorumlarını yaptı. Gerçekten ağır konuştu diyebiliriz; ama haklı nedenleri var.

Apple iflasa gidiyor

Mark Faber'in neden böyle düşündüğü konusundaki açıklamaları, biraz mantıklı gibi. Apple'ın kullanıcıların ihtiyaçlarını giderecek nitelikte ürünler üretemediğine vurgu yapan Faber,
son zamanlarda üretilen ürünlerin boş ve manasız olduğunu savundu. Er ya da geç bu durumun Apple'ı iflasa sürükleyeceğine değinen Faber, zaten bütün teknoloji şirketlerinin sonunun aynı olacağına vurgu yaptı.

Apple, kullanıcıların ihtiyacını karşılayamıyor

Faber, Apple'ın son zamanlarda piyasya sürdüğü ürünlerin, kesinlikle kişilerin hitiyacını karşılamadığını düşünüyor. Bu durum uzun vadede Apple'ın sonunu getireceğine vurgu yapıyor. Şuan piyasa değeriyle dünyanın sayılı şirketlerinden olan Apple'ın bu gücünü koruyamayacağına vurgu yapan Faber, bu şekilde ürün üretilmemesi konusunda Apple'ı uyarıyor. Ürünlerin kesinlikle ince elenip sık dokunarak üretilmesi gerektiği, kalitenin yanında kişilerin ihtiyaçlarını, zamana göre karşılaması gerektiğine vurgu yapılıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top