1
Android cep telefonundan sahte arama yapmak mümkündür. Sahte aramadan kasıt şudur. Örneğin bir ortama girdiniz ve biraz eğlenmek istiyorsunuz. Ya da ortamdan uzaklaşmak istiyorsunuz. Ama bunun için biri telefonla arayıp sizi çağırmalı. Ama o kişi de bir türlü aramıyor. O kişinin aramasına gerek yok. Siz kendi kendinizi aratabilirsiniz. Telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama ile sahte arama yapabilir ve ortamdan bir şekilde kurtulabilirsiniz. Uygulamayı farklı amaçlar için de kullanabilirsiniz. 


Bu uygulamanın adı “Sahte Arama”. Bu uygulamayı Google Play’den indirmek için bu bağlantıyı kullanın. Uygulamayı indirip kurduktan sonra uygulamayı açın ve sizi arayacak kişiyi belirleyin. Kişiyi rehberden de belirleyebilirsiniz. Rehberden belirlediğiniz kişinin sizi kaç saniye ya da kaç dakika sonra araması gerektiğini uygulamaya bildirin. Sonra onayınızı verin ve bekleyin. Yapacaklarınız bu kadar. Zamanı geldiği zaman telefonunuz tıpkı arama yapıyor gibi çalacak. 

Uygulama birçok insanı büyük sıkıntılardan kurtarabilir. Uygulama tasarlanırken çok iyi düşünülmüş. Uygulamayı yazan bir Türk. Yapanın bir Türk olmasına şaşırmamak gerek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Güzel bilgi ile Büyük yazılan. Ben daha önce duymadım. Paylaşım için çok teşekkür ederim. ucuz cep telefon

    YanıtlaSil

 
tic
Top