0
Android işletim sistemli cihazlarda hava durumu uygulamalarını tanıtacağız. Herkesin mutlaka kullandığı
uygulamalardan biri olan Android hava durumu uygulamaları, çok çeşitli oldukları için hangisinin daha iyi olduğuna karar vermenizin için size yardımcı olacağız. Android hava durumu uygulamalarından ilk tanıtımımız Yahoo Hava Durumu Android uygulaması olacak.

Yahoo Hava Durumu Android Uygulaması

İlk olarak iOS için çıkan Yahoo hava durumu uygulaması, şimdi Androidde. Harika görseller eşliğinde kullanacağınız bu uygulamanın Widget özelliği sayesinde hava durumu hep karşınızda olacak.

Ücretsiz hava durumu uygulaması

Yahoo Android Hava Durumu uygulaması ücretsiz olarak size sunuluyor. Sunulan Android hava durumu uygulamalarından belki, görsellik yönünden en kalitelisi niteliğinde Yahoo Android Hava Durumu Uygulaması çok sayıda insan tarafından kullanılıyor.

Gelişmiş fotoğraf deteği

Yahoo Hava Durumu Android uygulamasının en önemli özelliklerinden biri, o anki bulunduğunuz yeri, günün vaktini ve hava durumunu özel bir fotoğrafla gösteriyor. Örneğin İzmirin hava durumunu görüntülüyorsunuz. Hemen saat kulesi ve günün zamanına uygun fotoğraf karşınızda. İstanbulda ise farklı bir fotoğraf.

Ayrıntılı hava durumu tahminleri

Uzun süreli hava tahminleriyle sizlere harika hizmet verecek olan Yahoo Hava Durumu Android uygulaması, 10 günlük geniş bir hava tahmini sunar. Bununla birlikte günün 24 saatine göre tahminler yapar. Radar verileri, uydu ve sıcaklık haritalarıyla harika bir çözüm sunar.

Kendi fotoğraflarınızı upload edin

Az önce bahsettiğimiz özelliklerden biri olan farklı bölgelere farklı foroğraflar özelliğinin fotoğrafları nerden geliyor diyenler için açıklayalım. Projectweather sayesinde Yahoo, herkesten fotoğraf topluyor. Bu sayede dünyanın heryerinin fotorğafları bu Android uygulamasında yer alabiliyor. Sizde kendi yaşadığınız yerin fotoğrafların paylaşabilirsiniz. http://www.flickr.com/projectweather

Yahoo Hava Durumu Android uygulaması hakkında detaylı bilgi almak için internet sitesini ziyaret edin. http://mobile.yahoo.com/weather/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top