0
Android işletim sistemli akıllı telefonların güvenliğini sağlamak için kullandığımız antivirüs uygulama tanıtımına devam ediyoruz. Daha önce Trust Go ve AVG'yi tanıtmıştık. Şimdi sırada AVL var. AV-Test tarafından dünyanın en iyi Android mobil antivirüs uygulamalarından biri olarak gösterilen AVL'nin bir çok özelliği mevcut. Bu yazımızda bu özelliklerden bahsedeceğiz ve Android işletim sistemli telefonunuzu tehlikelerden nasıl korursunuz, size fikir vermeye çalışacağız.

avl android antivirüs

Güvenlik testinde ikinci sırada

Antiy Labs'ın Android platformu için geliştirdiği AVL, AV – Test güvenlik testinde ikinci sırada yer alıyor. Gerçekten güvenle kullanabileceğiniz çok işlevsel bir Android uygulaması. Basit bir şekilde uygulama ve araçlarınızı tarayarak, zararlı yazılım ve işlemleri tespit eder. Sizi uyarır ve tehtdi yok eder.

Modern tasarım

avl android antivirüsGüvenlik ile ilgili hususların yanında, tasarımınında hem telefonunuza hem de çağımıza uygun olduğunu söylemekte fayda var. Düşündüğünüz zaman, özellikle arayüzü ve kullanım kolaylığıyla kullanıcı dostu olmayan uygulamaların her zaman geri plana itildiğini söyleyebiliriz. AVL antivirüs ile bu gibi bir duruma düşmeyeceksiniz.

Geniş zararlı tarama yelpazesi

Antiy AVL Android Antivirüs uygulaması, geniş bir zararlı tespit yelpazesine sahiptir. Şöyle ki bir çok dosya formatını tarayabilir. Bunların başında zararlı olma ihtimali en yüksek uygulama dosyaları gelir. Tanımlayıp tarayabildiği formatlar APK, SIS, SISX, XAP, and CAB şeklindedir. DEX, ELF, EPOC ve PE gibi formatlarıda güvenlik sorunu olduğunda tespit edebilir. Kötü niyetle yazılımış ve cihazınıza bulaşmış kodları çeşitli algoritmalar sayesinde tesğit eder.

avl android antivirüsGüçlü altyapı

Bir antivirüsün ciddi manada güvenli olabilmesi için, veritabanının güçlü olması gerekir. Hergün türeyen yeni virüslere ve kötü yazılımlara karşı veri tabanı sürekli tetikte olacak şekilde genişletilmelidir. AVL Antivirüs ile, hiç bir virüs gözünüzden kaçmayacak.

Olumlu yorumlar

Antiy AVL Android Antivirüs uygulaması hakkında Google Play sayfasında diğer antivirüslere nazaran olumlu yorumlar yapıldığını söylemek mümkün. Belkide sizin için geçerli olan tek değerlendirme budur. Zira kullanıp tavsiye eden birinden daha iyi kim bilebilir. Bizde sizin için tavisye ediyoruz. Ücretsiz oluşunun yanında kısa geçmişine rağmen başarılı bir uygulama olması bizi cezbediyor. Antiy AVL Android Antivirüs uygulamasını kullanmak isteyenlerin Google Play sayfasını ziyaret etmeleri gerekiyor.

İlgili – Antiy Lab

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top