0
Oyun bolluğu yaşadığımız şu günlerde, hemen hemen her türden çok sayıda oyun oynayabilme imkanımız var, hatta ve hatta bu oyunların büyük çoğunluğunu da ücretsiz oynayabiliyoruz. Bu ortamda Funcom'un Age Of Conan'ı pek popüler sayılmaz; ama bu Funcom'un vazgeçmesi için yeterli bir sebep değil. Funcom, resmi sitesinden yayınladığı bir blog yazısında yeni gelecek güncellemeden bahsetti.

Meslekler kısmında büyük gelişmelerin olduğu güncellemede özellikle Ticaret mesleği dikkat çekiyor. Bununla birlikte bir çok yeni eşyanın oyuna eklendiği belirtilen yazıda, eski eşyaların da yenilendiğine dikkat çekildi. Diğer kayda değer yeniliklerden birisi ise yeni zindanlar oldu. Age Of Conan'a 3 yeni zindan eklenecek. Bu zindanlar üzerindeki çalışma hala sürüyor ve zindan isimleri ise şu şekilde bildiriliyor; Halls of Eternal Frost, The Scorpion Caves, The Caravan Raiders Hideout...

age of conan güncelleme

Funcom'un Age Of Conan'ı MMORPG kategorisinde kendi sitilini yaratmıştı. İlk başlarda yaşanan buglar Funcom tarafından kontrol altına alınamayınca, oyuncular tarafından tepki gösterilen oyun, oyuncuları geri kazanmak için her ne kadar oyunu ücretsiz yapsada pek başarı sağlayamadı. Funcom hala oyun üzerinde çalışmaya devam ediyor. Umarız uzun soluklu ve başarılı bir güncelleme olur.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top