0
Oyunculara müthiş haberler var. Online oyunların en büyük problemlerinden birisi de lag. Peki bu problemi tarihe gömmeye ne dersiniz. Asrock'tan Fatal1ty Z87 Killer sayesinde bu problemi çok kolay birşekilde halledeceksiniz. Tayvan merkezli anakart üreticisi Asrock, Fatal1ty Z87 Killer'ı duyurdu. Bu müthiş anakart sayesinde oyunda lag problemi yaşamayacaksınız.

Fatal1ty Z87 Killer

Dahili kille lan çipi sayesinde oyun içi lag problemini ortadan kaldıran bu anakart, oyunlardaki keyfi, maksimum düzeye çıkartacak. Lag nedir diyenler için, sunucuyla makineniz arasındaki bağlantının gecikmesi olarak açıklayabiliriz. Sizin bilgisayarınızdan karakterinize yön vermek için yaptığınız haraketler sunucuya geç gider, sunucuda gerçekleşen olaylar ise bilgisayarınıza geç gelir. Bazen bu problem öyle boyutlara ulaşır ki, bazı oyunlarda siz hala savaştığınızı zannederken çoktan ölmüşsünüzdür, ama lag nedeniyle bunu bir kaç saniye sonra görürsünü.

Fatal1ty Z87 Killer sunucuyla aranızdaki bağlantıyı 5 kata kadar hızlandıracak bir teknolojiyle size geliyor. Peki sonuçlar nasıl ve gerçekten lagı önlüyor mu?


  • LoL: %136
  • Diablo: %60
  • Dota 2: %47


Bunlar gecikmelerdeki düşüler. Özellikle son zamanların en popüler Mobalarından olan LoL'daki bağlantı performansı artışı kayda değer düzeyde. Fatal1ty Z87 Killer sunucuyla aranızdaki bağlantı problemlerini algılamak suretiyle size daha stabil bir bağlantı sunmaya başlıyor. Bu durum lag problemini ortadan kaldırıyor.

İlgili – Fatal1ty Z87 Killer

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top