0
iPhone sahipleri olarak iOS 7 güncellemesini hemen yapmak istemeyebilirsiniz. IOS 7'deki pil sorunları, özellikle iPhone 5 için ciddi boyutlarda. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, IOS 6'de çeşitli şartlarda 11 saat pil ömrü bulunan iPhone 5'in, aynı şartlar altında IOS 7'de 7 saat pil ömrü bulunuyor. Özellikle iPhone 5 sahipleri güncellemeyi yapmadan önce iki kere düşünsün.

Ars Technica tarafından yapılan araştırmada diğer cihazlar için çok fark olmasa da iPhone 5'in çok önemli enerji sorunları yaşandığı görülüyor. Diğer modeller için yarım saat düşen pil ömrü iPhone 5'de 4 saate kadar düşüş yaşıyor. Yapılan açıklamalara göre bu, yazılımsal bir sorun; fakat IOS uygulamalarının tam olarak IOS 7 ile uyumlu olmaması da pil ömründe önemli bir etken.

iphone ios 7 pil ömrü

Yakın zaman içinde Apple'ın özellikle iPhone 5 performansı için güncelleme yapacağını düşünüyoruz. O zamana kadar özellikle iPhone 5 kullanıcılarının güncellemeden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Günümüzde akıllı telefonların en büyük problemlerinden biri olan pil sorununu bariz bir şekilde hissedip moralinizi bozabilir ve mağdur olabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top