0
IOS 7 çıkışıyla çok konuşulsada, popüler olduğu bir diğer konu, yaşanan hatalar ve çıkan sorunlar. IOS 7 sorunlarıyla ilgili yakın zamanda piyasada bir kitap, bir kullanım kılavuzu görürseniz hiç şaşırmayın. Apple IOS 7 için şimdiye kadar iki güncelleme yayınladıysa da hataların bir çoğu hala, yeni işletim sisteminde duruyor. Şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Kullanıcı şikayetlerinden yola çıkacak olursak, IOS 7'de belirlenen bir diğer hata ise kısa yol paneliyle alakalı. IOS 7 işletim sistemli bir cihazda müzik dinlerken, çalan parçayı kısa yol panelinden kontrol edemeyebilirsiniz. Bazı kullanıcılar, kısa yol panelinin bazen çalan müzikle ilgili sorunlar yaşadığı şikayetini çeşitli platformlarda dile getiriyor. Çalan müzik, çoğu zaman kısayol panelinden durdurlamıyor veya değiştirilemiyor.

ios 7 hataları

Bildiğiniz gibi IOS 7'nin en önemli özelliklerinden ve getirdiği yeniliklerden biri kısayollar. İşletim sistemini hızlandırmak ve daha kolay bir kullanım sunmak için Apple'ın üstünde durduğu bu konu sorun yaşatmaya devam ediyor. Sorunun bir sonraki güncelleme ile giderildiği tahmin ediliyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top