4
hotmail hesabı detaylar
Hotmail tarih oldu yerine Outlook geldi. Peki nedir bu Outlook? Outlook aslında daha öncelerde Microsoft'un bir programıydı. Mail adresinizi kontrol edebileceğiniz, mail gönderip, mail alabileceğiniz bir programdı. Bunun yanında takvim ve kişilerinizi de yönetmenizi sağlıyordu. İnternet geliştikçe, özellikle Mozilla Thunderbird'den sonra Outlook çağ dışı kaldı.

Hotmail'e neden erişemiyorum?

Zaten uzun zamandır hotmaile erişemiyordunuz. Microsoft mail hizmetini Live.com şeklinde size dunmaya başlamıştı. Siz şimdi de arama satırını hotmail yazsanız veya direk hotmail.com'a gitmeye çalışsanız login.live.com gibi bir siteye bağlanacaksınız. Önceden de o şekildeydi. Şimdi tamamen yeni bir sisteme geçildi ve yine live.com altyapısıyla ve outlook.com ismiyle hizmet veriliyor. Microsoft bir zamanlar mail programında kullandığı ismi, mail hizmetine verdi.

Hotmail adresim zarar gördü mü?


Tüm bu karmaşa içinde hotmail adresinize hiçbir şey olmadı. Onu sonsuza kadar kullanabileceksiniz. Zaten hala ülkemizden bir Microsoft hesabı almaya çalıştığınız zaman outlook.com, outlook.com.tr, hotmail.com, hotmail.com.tr ve windowslive.com uzantılı mail adresleri alabiliyorsunuz. Yani hotmail isminin ülkemizde uzun bir süre daha kullanılacağını düşünüyoruz. Ama yine de size değiştirmenizi tavsiye ediyoruz. Google, Yahoo ya da Yandex'in mailleri daha popüler, modern ve hızlı...

hotmail hesabı detaylar

En popüler microsoft mail uzantıları neler?


Bizim size tavsiyemiz .it uzantılı bir hotmail almanız. Özellikle şu an isim@live.it uzantısının çok popüler olduğunu söylemekte fayda var. diğer tavsiyelerimiz ise4 şu şekilde; live.ru, live.jp, live.de gibi uzantılarda kısa oldukları için çok popüler. Bu aztılarla hotmail ya da outlook'u kombine edebilirsiniz. Bu şekilde farklı ülkelerin uzantılarıyla Microsoft hesabı almak için https://signup.live.com/signup.aspx?lic=1 adresine gittikten sonra en alttan dil seçeneğinizi değiştirmeniz yeterli.

Hotmail hesabıma nasıl erişebilirim?


Hotmail hesabınıza outlook.com adresi üzerinden erişebilirsiniz. Hem hesabınız, hem kişileriniz hem de maillerinizin hepsi orda. Bundan sonra bütün işlemlerinizi outlook üzerinden yapacaksınız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Merhaba,
    Bu Bay Larry Brown, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olduğunu genel kamuoyunu bilgilendirmek için. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (Alarrybrowninvestment@gmail.com)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Bu Bay Larry Brown, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olduğunu genel kamuoyunu bilgilendirmek için. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (Alarrybrowninvestment@gmail.com)

    YanıtlaSil
  3. Rabbin barış sizinle olabilir.
    Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi mısınız
    finansal stres ya da başlatmak için fon gerekiyor
    Kendi iş?
    a) kişisel kredi, iş genişletme.
    b) iş başlatmak ve eğitim.
    c) Borç konsolidasyonu.
    Adı: ..........................................
    Ülke: .........................................
    Adres: ..........................................
    Medeni Durum: .......................................
    Cinsiyet: ................................................ ...
    Yaş ................................................. ....
    Kredi Miktarı Gerekli: .........................
    Kredi Süre: ...................................
    Kişisel Mobil Numara: .......................
    aylık
    Gelir: .....................................
    Teşekkür Ve Tanrı korusun
    E-posta: marycoleloanscompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Eğer herhangi bir mali zorluklar var mı? Eğer bir iş başlatmak için veya faturalarınızı ödemek için Kredi gerekiyor mu? Biz yardıma ihtiyacı insanlara Kredi veriyoruz. E-posta Via şimdi uygula: elenanino07@gmail.com

    Ve Tanrı korusun teşekkür ederiz
    Bayan Elena

    YanıtlaSil

 
tic
Top