0
Piyasaya çıkmadan önce bile insanları konuşturmayı başaran oyun Grand Theft Auto 5, çıktıktan sonra rekorlar kırarak efsanesini sürdürüyor. İlk gün 800 milyon dolarlık bir gelir elde ederek piyasayı sallayan GTA 5, 3 günde 1 milyar dolarlık satış yaparak başka bir rekora imza atmış oldu.

GTA 5 Ps ve XBOX içine çıkmıştı. Çıkışının ardından büyük satış rakamları yakalamayı başaran oyun yapımcısı, Rockstar Games'i zengin etti diyebiliriz. Oyun yapımcılarından yapılan açıklamada, 3 gün içinde GTA 5 satışlarının 1 milyar doları bulduğu söylendi. Bunun bir rekor olduğu üstünde durulurken oyun hala büyük bir hızla satılmaya devam ediyor. Sadece İngiltere'de 1.57 milyon kopyayı ilk satmayı başaran oyun her şeyiyle rekorlar kırıyor.

gta 5 rekor kırıyor

Serinin bir önceki oyunu olan GTA 4 ilk ay 800 milyon dolar gelir elde etmişti. GTA 5'in ilk gün bu geliri elde etmesi bir çok şeyin değiştiği anlamına geliyor. GTA 5, güçlü senaryosuyla dikkat çekiyor. Oyunun yakın zaman içinde PC versiyonunda çıkacağı en çok konuşulan haberler arasında.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top