0
Gameloft'tan yapılan açıklamada, akıllı telefon kullanıcılarının çoğunun, indirdikleri oyunların boyutlarından şikayetçi oldukları vurgulandı. Bu nedenle oyunlarında revizyona giden Gameloft, bundan sonra çıkaracağı oyunlarında, kaliteden ve görsellikten ödün vermeden dosya boyutunu 15Mb'tan düşük tutmaya çalışacak.

Mobil oyuncuların istedikleri zaman oyunlarına erişebilmeleri gerektiğine vurgu yapılan açıklamada, yeni nesil Gameloft oyunlarını 3G bağlantısıyla 10 saniyede indirebileceğiniz ve hemen oyun dünyasına dalabileceğiniz söylendi. Bu oyuncuları heyecanlandıracak önemli bir haber. Ayrıca bir çok telefonun hafıza sorunu yaşaması ve bir çok modelin işletim sisteminin de oyunları ve belli dosyaları hafıza kartına kaydetmeyi kabul etmemesi, yüksek boyutlu dosya ve oyun indirmelerinde büyük problem oluyordu. Öyle görünüyor ki Gameloft bu soruna bir çözüm bulmuş.

green farm 3 gameloft

Dosya boyutunun düşürüldüğü oyunlar sizce görsellikten ödün verecek mi? Bunu şimdi deneyebilirsiniz. Bu çalışma kapsamında yayınlanan ilk oyun, Green Farm 3, indirilebilir durumda. Green Farm 3'ün boyutu sadece 13.5Mb olarak belirlenmiş. Aynı çalışma kapsamında sırada bir çok oyun var. bunlardan biri Dragon Mania çok yakında sizlerle olacak... Green Farm 3'ü denemek isteyenler: GooglePlay: Green Farm 3

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top