0
Türkçe dil desteği olmasada basitliği ile ön plana çıkan bir diğer mail istemcisi Claws Mail... Kolayca e-posta adreslerinizi yönetebilir ve basit bir şekilde her zaman yaptıklarınızı yapabilirsiniz. Açık kaynak kodlu bu uygulama kullanıcı arayüzüyle dikkat çekiyor. En önemli diğer özelliklerinden biri de kısayol özelliği. Claws Mail üzerindeki neredeyse bütün butonların kısa yolları eklenmiş durumda. Basit bir şekilde klavyeden programı yönetebiliyorsunuz.

Zaten bir e-posta istemciniz var mı? Değiştirmek çok kolay. Değiştirmek istediğiniz e-posta istemcinizden dışarı aktardığınız dosyanızı Claws Maile kolayca aktarabilir ve mail kontrolünüze ordan devam edebilirsiniz. Kolay kurulum ile Thunderbird'ü aratmayan Claws Mail, e-mail istemcisi olduğu gibi haber okuyucu olarakta görev yapabiliyor. Bu istemciyi geliştirenler onun hızlı olmasıyla övünüyorlar. Bunuda belirtelim.

claws mail

Açık kaynak kodlu olduğu için bir çok eklentiye ve temaya sahip olan Claws Mail'in tek eksiği Türkçe dil desteği olabilir. Çok yakında bu eksiklikte giderilecektir. Daha fazla detay arayanlar ve indirmek isteyenler için internet sitesi http://www.claws-mail.org/index.php

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top