0
Senelerce bekledikten sonra çok büyük bir ilgiyle çıkan ve gerçekten iyi satış rakamları yakalamayı başaran Blizzard'ın başarılı yapımlarından Diablo III bazı sorunlar nedeniyle yavaş yavaş ilgiyi kaybetmişti. Özellikle oyun içi gerçek para ile oyuncuların eşya satmasına izin veren oyun, kişiyi oyunda tutmak için çok özgün işler yapmış; ama gideni yinede tutamamıştı.

PC için çıkışından uzun süre sonra PS3 versiyonuda çıkan oyun yine ilgiyi kendi üstüne çekmeyi başardı. Son zamanlarda çıkan oyunların en az 3 farklı platforma ( PC, PS3 ve Xbox) çıktığını bildiğimiz için aslında çokta sevinilecek bir haber değil. Zaten sevinmek isteyende pek sevinemedi çünkü Dibalo 3'ün PS3 versiyonunda ciddi manada FPS düşmeleri yaşanıyor.


Oyuncuların çeşitli forumlarda ve şikayetlerinde dile getirdikleri konu frame düşmesi olarak karşımıza çıkıyor. Frame düştüğü zaman oyunda donmalar ve kasılmalar meydana geliyor. Oyuncuların en çok nefret ettikleri durumlardan biri olan Frame düşmesi PS3 için Dibalo 3'te de meydana geliyor. Yapılan şikayetlere baktığınızda 20'ye kadar frame düşmesi yaşayanların olduğunu görüyoruz. Blizzard durumla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top