0
Farklı platformlar için hem ücretli hem de ücretsiz versiyonuyla çıkan oyun, bir önceki oyuna yani Angry Birds Star Wars'a göre gerçekten çok gelişmiş. Star Wars ile gerçekten iyi satış rakamları yakalamayı başaran Rovio, Star Wars 2 ile bu başarıyı katlamak istiyor ve oyunun özelliklerine bakacak olursak bunu başarması işten bile değil.

Angry Birds Star Wars II

Star Wars Karakterleri


Angry Birds Star Wars II'de 30 adet karakter bulunuyor. Elbette ki bunlar Star Wars evrenindeki karakterler. Hem karakter çeşitliliğini hem de eğlence düzeyini arttıran Rovio, uzun zamandır sessizdi. Sessizliğini Angry Birds Star Wars II ile bozan Rovio Angry Birds Star Wars II'yi bir çok platform için yayınladı. IOS, Android ve Windows 8 sürümü bulunan Angry Birds Star Wars II'de Darth Maul'dan Palpatine'e, Jar Kar Binks'ten Grievous'a, hikayenin içinde yer alan bir çok karakter Angry Birds Star Wars II'de oynanabilir şekilde.

Angry Birds Star Wars II ücertleri ve diğer bilgiler


Çok satacağını düşündüüğümüz Angry Birds Star Wars II'nin Android versiyonunda ücretsiz sürümü de mevcut. Ücretli versiyonunun fiyatları ise şu şekilde belirlenmiş; Abdroid için 0.99$, IOS için 1.79TL, Windows phone 8 için 2TL... Sizde satın almak isterseniz, kullandığınız işletim sisteminin marketini ziyeret ediniz.

AppStore , GooglePlay , WindowsPhone

Angry Birds Star Wars II Tanıtım Videosu




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top