0
Android işletim sistemli cebinize tema mı yüklemek istiyorsunuz? Hem kolay, hem pratik, hem de istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz bir tema yükleme yöntemi biliyoruz. Bunu küçük bir uygulama ile nasıl yapabilirsiniz, onu anlatacağız. 


Go Launcher Ex adındaki uygulama telefonunuza uygun çeşitli görünümler indirmenize yardımcı oluyor. Telefonunuzun ara yüzü, tuş açma şekli, kaydırılabilir menüler ve aklınıza ne gelirse baştan aşağı değişiyor. Sadece Go Launcher Ex denilen uygulamayı bu bağlantıdan indirin. Bu uygulamayı telefonunuza kurduğunuz zaman temanız değişecektir. Peki, farklı temalara nerden ulaşırsınız? 

Farklı temalara ulaşmak için indirdiğiniz uygulamanın içine girin. Uygulama sizi yönlendirecektir. Oradan bir sürü görünüm indiriyorsunuz. İstediğinizi istediğiniz zaman aktif edebiliyor ve hoşunuza gitmediği zaman pasif hale getirebiliyorsunuz. 

Eğer telefonunuzun tuş kilidi açma uygulamasını beğenmiyorsanız onu da değiştirebilirsiniz. Go Locker adındaki uygulama farklı kilit şekillerini size sunuyor. O uygulamayı da bu bağlantıdan indirebilirsiniz. Go Launcher Ex’de olduğu gibi o uygulamada da indirebileceğiniz çeşitli kilit şekilleri var. Tema yüklemek istiyorsanız bu yöntem çok kullanışlıdır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top