0
PES 2014’ün çıkış tarihi KONAMI tarafından duyurulmuştu. Bununla ilgili haberimizi de daha önce sizinle paylaşmıştık. O haberimize buradan bakabilirsiniz. KONAMI şimdi de PES 2014’ün demosunun çıkış tarihini açıkladı. Tarih yazımızın devamında. 


PES 2014’ün demosu çıkış tarihine çok yakın bir zamanda çıkacak. 11 Eylül’de demo indirilebilir olacak. Zaten çıkış tarihi de 20 Eylül. 9 gün daha bekleyip tamamını oynamaya başlamak daha mantıklı geliyor. KONAMI bu konuda bariz hatalı. Örneğin demoyu normalde 10 kişi indirip oynamaya başlayacaksa tarihin oyunun ful sürümüne yakın olması nedeniyle bu sayı en az yarı yarıya düşecek. Ancak KONAMI’den gelen açıklamaya göre demo bile ful sürümü gibi kaliteli ve dolgun gelecek. PES 2013’teki gibi 1 GB’lık bir paket indirmeyi beklemeseniz iyi olur. KONAMI’nin açıklaması oldukça yüklü bir paket ile gelineceğini aslında haber veriyor. 

Eylüle kadar biraz daha sabretmek zorundayız. Bu seneki PES oyunu gerçekten muhteşem olacak. Bunu özelliklerinden anlıyoruz. PES 2014’ün hangi özelliklere sahip olacağını merak ediyorsanız bu haberimize bir göz atabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top