0
İnstagram’a beklene güncelleme geldi. Beklenen güncelleme ile beklenen özellik de geldi. Bu güncelleme daha çok Android kullanıcılarını sevindirecek. Sevinen kitlesini biraz daha daraltırsak Android 4.0 kullanan kullanıcılar daha çok sevinecek. 


İnstagram’da artık Android 4.0 Ice Cream işletim sistemine sahip kullanıcılar da video çekebilecek. Video çekme özelliği uzun zamandır bekleniyordu. Nihayet güncelleme ile eklendi. Video çekme özelliği eklendi, ancak biraz daha genişletilse çok iyi olurdu. Sadece 15 saniyelik bir çekim yapılabiliyor. 

Ayrıca telefonunuzda olan videoları paylaşma özelliği de İnstagram’a eklendi. Ancak o videoları 15 saniyelik bir zaman dilimine sığdırmanız gerekecek. Ayrıca uygulamaya eklenen bir diğer yenilik de IOS platformlarını sevindirdi. Bu özellik çekilen videolardaki ufak tefek hataların giderilebiliyor olmasıdır. Bu IOS kullanıcıları için büyük fırsat. 


İnstagram’ı kullanmak istiyorsanız bağlantılardan faydalanabilirsiniz. Bu bağlantıdan faydalanarak Android platformları için bu bağlantıyı kullanarak da IOS platformları için indirebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top