0
Samsung hızla çalışmaya devam ediyor. Daha S4’ü yeni tanıtan Samsung şimdi de S5’in peşine düştü. Anlaşılan Samsung’un yavaşlamaya hiç niyeti yok. Galaxy S5 için son hız devam eden Samsung’dan çizimler gelmeye başladı. 


Samsung’dan gelen çizimlerde Galaxy S5 olduğu iddia edilen prototip diğer Galaxy S serilerinden değişik. Görünüm bakımından HTC One’ı andırıyor. Bu değişikliğin nedeni acaba ne olabilir? Samsung’un S serisi aslında çok güzel tasarıma sahipti. Kibar ve zarif bir görünümü vardı. Sanırım Samsung değişikliğin müşterileri daha çok gaza getireceğini düşünüyor. Çizimlerden pek bir şey anlaşılmıyor. Anca canlı kanlı, renkli resmi görünce düşüncelerimizi ifade edebiliriz. 

Telefonun çizimlerinden gördüğümüz gibi kenarları törpülenmiş durumda. Fiziksel tuşa ayrılan bölüm biraz daha genişletilmiş. Galaxy S4’e kadar o alan oldukça küçülmüştü. Bu daha da iyi olmuştu. Çünkü ekran daha da büyümüştü. 

Şu an Galaxy S5 için yorum yapmak çok erken. Ancak zaman geçtikçe renkli ve canlı görüntüler sızmaya başlayacaktır. Sizinle www.10line.net üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz. 

 Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top