0
Son zamanlarda patlayan ya da elektrik akımını üzerinde dolaştıran Apple ürünlerinin haberleri popüler oldu! Bu haberlerden sonra Apple bayağı bir tedirginlik yaşadı. Bu nedenle böyle bir kampanya yapmaya karar verdi. 

Patlayan cihazlardan başına iş açılacağını anlayan Apple İPhone ya da İPad kullanan müşterilerine uygun fiyatta şarj cihazı dağıtacak. Siz elinizdeki üçüncü parti şarj cihazlarını Apple’a götürüyorsunuz, yarı fiyatına orijinal Apple şarj cihazı alıyorsunuz. Bu büyük bir fırsat. Apple topladığı cihazları ne yapacağını da açıkladı. Söylediğine göre onları geri dönüştürecekmiş. 

Bakalım Apple bu olayların önüne geçebilecek mi? Ancak şöyle saçma bir durum da var. Onu söylemeden yazımı bitiremeyeceğim. Apple şarj cihazını abartılı bir fiyat ile satmasa ölen insanlar da orijinal kullanmak isterlerdi. Ama belli ki o kadar parayı vermek ağır gelmiş olabilir. Siz şöyle düşünebilirsiniz. İPhone alacak parası olan şarj cihazını da alır. Ama bir şarj cihazına o abartılı rakamları vermek ağır geliyor. Samsung’un şarj cihazları neden pahalı değil? Neden Samsung cihazlarından elektrik akımına kapılan bir kullanıcı duymuyoruz? Varın gerisini siz düşünün!

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top