0
Android işletim sistemli cihazınız yavaşlamaya başladıysa ona bir çözüm getirebiliriz. Cihazınızda temizlik yaparak cihazınızı hızlandırmak mümkün. Cihazınıza dolup taşan gereksiz dosyaları tespit ederek bu işe ilk adımınızı atabilirsiniz. 


Neler yapabilirsiniz? 

Fabrika Ayarlarına Sıfırlamak! 

Android cihazınızda zamanla biriken dosyalar ve uygulamalardan kökten kurtularak cihazınızı hızlandırabilirsiniz. Fabrika ayarlarına döndüğünüz zaman telefonunuzda hiçbir şey kalmaz. Belki tüm dosyalarınız silinir, ama telefonunuz ilk aldığınız zamanki gibi olur. Böylece telefonunuz hızlanmış olur. 

Uygulama Kaldırma Yöntemi 

Cihazınızda bulunan ve kullanmadığınız uygulamaları kaldırın. Boşuna telefonun RAM’inden ve işlemcisinden yemesin. Kaldırdığınız her uygulamada telefon biraz daha rahatlayacaktır. Bu şekilde telefonunuzu hızlandırmanız da mümkündür. 

Dosya Silerek Telefonu Hızlandırmak 

Android cihazınızda depolama alanınızda bulunan ve kullanmadığınız dosyalarınızı silerek telefonunuzu hızlandırabilirsiniz. Telefonun depolama alanı da olsa mutlaka hızına etki edecektir. 

Bu yöntemleri kullanarak Android cihazınızı hızlandırabilirsiniz. Eğer en başta bu işlerle uğraşmak istemiyorsanız çekirdek sayısı fazla olan bir telefon almanızı öneririz. Ayrıca RAM’i de en az 1 GB olmalı ki uygulamalarınızı idare edebilsin ve yavaşlamasın. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top