0
Xbox One oyunları hakkında bir sürü önyargılı düşüncelere kapıldıl. Pahalı olacak dedik. Ancak Xbox One'ın birçok oyunu Xbox 360 oyunları ile benzer fiyatlara sahip olacak. Hatta bazı oyunların fiyatları açıklandı bile!


Microsoft'un oyun konsolu Xbox One'ın piyasaya sunacağı oyunlardan bazılarının İngiltere fiyatlarını öğrendik. Dead Rising 3, Forza Motorsport 5 ve Ryse: Son of Rome gibi oyunların İngiltere fiyatları 49.99 Sterlin olacak. Şu an için sadece İngiltere fiyatını öğrenebildik. Ancak Xbox One Kasım ayında bazı yerlerde satışa sunulacak. O zaman daha çok oyunun fiyatı elimizde olacaktır. 

Yurt dışında oyunların fiyatları pek oynamayacak. Buna yayınlanan görselle şahit olduk. Ancak Türkiye'de Xbox One oyunları kaç para olacak? Ülkemizde bu tip durumlardan çok iyi faydalanılıyor. Fırsatını buldukları anda sömürmeden bırakmayacakları için yine en pahalı bizim ülkemizde olacak. Size şöyle söylemek istiyorum. 59.99 dolar ABD fiyatı. Ülkemizde ne kadar olur sizce? Halimiz yine ortada. Artık 6 ayda bir oyun alabiliriz. 

Son olarak size sormak istiyorum. Siz Xbox One'ın Türkiye'de satılacak oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Fiyat bakımından bizi üzecekler mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top