0
İstanbul menşeli Gripati firması tarafından geliştirilen Dolmuş Driver bir Türk oyunudur ve seslendirmesi Türkçedir. Gerçekten çok hoş ve tkileyici bir oyun olmuş. Daha önce böylesini görmediğinizi söyleyebiliriz. Oyun hakkında diğer ayrıntıları yazımızın devamından alabilirsiniz. 


Oyunda İstanbul’da bir dolmuş şoförüsünüz. Belirli hatlarda yolcu taşıyorsunuz. Çeşitli karakterler kullanmak sizin elinizde. Genco, Dayı, Kral gibi karakterler bulunuyor. Bu karakterlerle yolcu taşırken her şey sonuna kadar Türkçe! En önemlisi de bu. Seslendirmeler, espriler hepsi bizim dilimizde. Bu gerçekten büyük bir avantaj. Oyun mobil oyunların arasında yerini şimdiden belirledi. Birçok oyuna kendini benimsettirdi bile. 

Oyun SEGA’nın Crayz Taksi oyununna çok benziyor. Mantık aynı. Yolcu taşıyorsunuz. Oyunda dolmuşa en fazla 8 yolcu alabiliyorsunuz. Bu yolcuları yine duraklarda bırakıyorsunuz. Yolcuların komik diyaloglarına tanık olduğunuz zaman oyunu elinizde düşüremeyeceksiniz. Oyunda yol kenarlarındaki polislere dikkat edin. Yanlış bir şey yaptığınız zaman ceza kesiyorlar. Yolcuları hızlı bir şekilde alıyorsunuz. Durakta yolcu resmi gördüğünüz zaman duraktan geçiyorsunuz ve yolcular binmiş oluyor. 


Oyunda yolcu taşıdığınız güzergahlar Bakırköy-Taksim, Beşiktaş-Taksim ve Kadıköy-Taksim güzergahlarıdır. Bu güzergahlarda yolcu taşırken NOS, yani turbodan da faydalanabiliyorsunuz. O zaman dolmuş bayağı hızlanıyor. 

Oyunda komik diyaloglar olduğunu söylemiştik. Bu komik diyaloglardan bazıları şunlardır: “Dolmuş Driver’da; “Evladım biraz yavaş, para üstünü alamadım, şoför bey bu arabanın kliması yok mu, abicim sen öne gel bu adam manitasıyla geçsin arkaya.” 

Oyun kendini şimdiden sevdirdi. Rekor kıracak gibi görünüyor. Dolmuş Driver'ı indirmek için şu yolları takip edin:
  1. İPhone cihaza indirmek için buraya [1.79 TL]
  2. İPad cihaza indirmek için buraya (HD) [3.59 TL]
  3. Android cihaza indirmek için buraya [Ücretsiz]
tıkayın.
 
 Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top