0
Samsung’un yeni amiral gemisinin ne kadar büyük bir ekrana sahip olduğunu biliyorsunuz. Bu akıllı cebin üzerinde gelen batarya 2600 mAh. Bu batarya Galaxy S4’ün bataryasının gün içinde bitmesine neden oluyor. Oysa bizim istediğimiz bir günden fazla gitsin. O da olmazsa bizi gün içinde yarı yolda bırakmasın. İstediğimiz bu. Galiba bu isteğimiz yerine getirildi. 
Samsung Galaxy S4 5500 mAh Batarya

Mugen firması Samsung Galaxy S4’e 5500 mAh’lık batarya üretti. Bu eskisine göre 2 kattan daha fazla performans sağlıyor demektir. Eğer kocaman bir akıllı cepte inanılmaz deneyimler yaşamak istiyorsanız o zaman bu 5500 mAh’lık batarya tam size göre. 

Peki, bu bataryanın fiyatı nedir? 

Bu batarya 89.50 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak. Peki, ne zaman satışa sunulacak? Bu batarya 22 Temmuz’da satışa sunulacak. Bu batarya için şimdiden ön sipariş verebiliyorsunuz. Şunu da belirtmeden makalemize son vermeyelim. Bu bataryayı telefonunuza taktığınız zaman kapak eskisinden biraz daha kabarık oluyor. Ona göre farklı bir kapak takılıyor. Dolayısıyla da telefon biraz daha kalınlaşıyor. Buna kesinlikle değer. 2600 mAh neresi, 5500 mAh neresi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top