0
Akıllı ceplerin şarj sorunu daima bizleri üzmüştür. Bazen o kadar ileri giderler ki günün yarısında bizi yolda bırakırlar. Bu nedenle onlardan şikayet etmeye başlarız, ancak onlarsız da yapamayız. Bunu bilen DuPont Yapı Çözümleri birimi ve Powers Matters Alliance bir yüzey ürettiler. Bu yüzey akıllı telefonlar için özel üretilmiş. 

masadan akıllı telefon şarj etme

Akıllı telefonlar artık günün yarısında bizi yarı yolda bırakamayacak. DuPont Yapı Çözümleri birimi ve Powers Matters Alliance’ın ürettiği bir yüzey sayesinde telefonumuzu elektriğe gerek duymadan, fişe takmadan şarj edebileceğiz. Bu yüzeyden her yerde bulunacak. Hastaneler, alışveriş merkezleri, mutfak, toplantı odaları gibi yerlerde bulunduğu zaman zaten bizim işimizi görüyor. Gün içinde yukarıda saydığım yerlerden herhangi birinde olduğunuz zaman telefonunuzu yüzeye koyarak şarj etmeye başlayabileceksiniz. Şu an henüz piyasada bu tür yüzeylerden yok, ancak kısa zaman içinde bu yüzeyler piyasa ile buluşturulacaktır. 

DuPont Yapı Çözümleri Uluslararası Pazarlama Direktörü Ruslan Yusupov: “Kablosuz güç aktarımının, günümüz mobil toplumu için gelişimin temeli olduğu görüşündeyiz” dedi.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top