0
2013’te en çok satan oyunlardan bazılarını sizler için derledik. Oyunlardan belki birçoğunu oynamışsınızdır. Zaten oynanmayacak gibi değiller. Bu oyunlar büyük bir kitle tarafından hayranlıkla oynanıyor. 

İşte en çok satan oyunlar: 

Tomb Raider


Daha önce böyle bir oyun oynadığınızı sanmıyorum. Oyunlarda kadın karakterlerle pek karşılaşmazdık. Ancak bu oyunda kadın karakterle baş başayız. Oyunun hikayesi en az oyunun görüntü ve ses kalitesi kadar etkileyici. Oyunda ateşli silahların yanında ok da kullanabilmeniz oldukça güzel. Oyun tam bir bulmaca. FPSTPS. Www.10line.net olarak en beğendiğimiz oyunlardan bir tanesidir. Hatta bu oyunun çeşitli bölümlerinin çözümlerini bile yaptık. Onlara ulaşmak için; 







Bu bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Call Of Duty Black Ops 2


Bu oyun 2013’ün en çok beğenilen oyunlarından bir tanesidir. Beğenilmesi de haliyle satılmasına neden oluyor. Teknolojik cihazların yoğunlukla kullanıldığı oyunu hayranlıkla oynayacağınızdan eminiz. 

NBA 2K13 


Spor oyunları içinde bayılarak oynayacağınız NBA 2K13 bu yılın en çok satan spor oyunlarından bir tanesi. Oyundaki gerçekçilik, basketbol sporunun ayrıntılarını atlamaması, kalite ve geniş imkanlar oyunun sevilmesinde ilk sebepler arasında yer alıyor. 

Crysis 3 


Yılın en iyi oyunlarından biri olan Crysis 3 daha önce eşine rastlamadığımız bir grafik kalitesine sahip. Oyundaki görevler, uzaylılar ve bunu gibi birçok ilginçlik oyunun içine bizi çekiyor. Oynamayanlara tavsiye edebiliriz. Crysis 3’ün HD duvar kağıtlarına ulaşmak için bu bağlantıyı kullanın. Crysis 3 ile ilgili birçok çözümümüz de bulunmaktadır. Ulaşmak için; 





Far Cry 3 


Son olarak en çok beğenilen ve en çok satılan oyunlardan bir tanesi olan Far Cry 3’ü anlatacağız. Bu oyunda da oldukça iyi görüntü kalitesi bulunmaktadır. Oyunun uzun ve kaliteli olması satılmasında önemli bir etken. Bunun yanında oyunun hikayesi de çok etkileyici olduğu için beğeniliyor. Far Cry 3 ile ilgili incelemelerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz. 



Bu 5 oyun 2013’ün en beğenilen oyunları arasında. Sizler bu oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top