0
Google'ın ikinci nesil Nexus 7'si Temmuz'da piyasada olacak. Bizde bu nedenle bazı detayları sizlerle paylaşmak istedik. Digitimes'ın haberine göre ikinci nesil Nexus 7 yüksek çözünürlüklü ekranla gelecek ve başlangıç fiyatı da gayet ucuz olacak. Yeni Nexus 7'nin 229$'dan piyasaya sürülmesi bekleniyor. Haberin bazı detaylarını Tayvanlı kaynaklarda doğrulamıştı. Digitimes'ın bildirdiği haberler bizi biraz daha aydınlattı.

Yeni nesil Nexus 7, şimdikinden biraz daha pahalı. 199$ ile piyasaya sürülen şimdiki Nexusa karşılık ikinci nesil Nexus 7, 229$ fiyatıyla yine de bir çok alternatifine göre ucuz görünüyor. Habere göre, eğer yeni Nexus 7 gerçekten yüksek çözünürlüklü ekranla gelirse, piyasadaki ucuz tablet rekabetinde çok önemli bir noktaya gelinmiş olacak. İpad Mini ve Amazon Kindle Fire tabletlerinin sektördeki payı zarar görebilir.

yeni nexus 7 temmızda piyasada

Nexus 7 şu an ucuz tabletlerle rekabet ediyor. Kaliteli ama ucuz olan tablet sayısı piyasada pek yok. Kindle Fire, iPad Mini ve Nexus 7 gibi seçeneklerimiz var. Asus ve Acer ucuz tablet piyasasına tam olarak girdiklerinde işlerin daha da değişeceğini söylemek mümkün. Daha fazla bilgi için Temmuz ayını bekliyoruz.

İlgili - Digitimes

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top