0
Yandex Browser kısa zaman önce çok hızlı bir çıkış yapmıştı. En başta Windows için gelen Chromium tabanlı bir tarayıcı çıkartmıştı. Tıpkı Chrome gibiydi, ancak bazı özellikleri bakımından Chrome’dan iyiydi. Şimdi de Android ve IOS platformlarına geldi. Tarayıcıyı indirip hemen denedim. Gerçekten çok iyi olmuş. Daha önce Google Play’de bulunan Opera tabanlı tarayıcılarla alakası yok. Bu defaki iyi olmuş. Güncellemelerle daha iyi yapacaklarına inanıyorum. Yandex’in bu konudaki başarısından şüphemiz yok. 


Bilgisayarda olduğu gibi birçok kısa yol yine ekranda bulunuyor. Haberler, trafik harita gibi kısa yollar yine ekranda. Söylenene göre turbo özelliği bu tarayıcıda olacak. Çünkü yine alınan haberlere göre Yandex Opera’dan bu konuda yardım alacak. Turbo özelliği ile internette daha hızlı dolanacaksınız. 
android ve ios için yandex indir

Görsellerde de gördüğünüz gibi kısa yollar tablosu en sık kullandığınız siteleri size gösterecek. En sık hangi siteleri ziyaret ediyorsanız orada onlar bulunacak. 
Android ve ios için yandex indir

Arama çubuğunda hazır yanıt özelliği de bu tarayıcıda olacak. Siz yazdığınız zaman çok hızlı bir biçimde sizin yazdıklarınızı tamamlayacak. 
Android ve ios için yandex indir

Bu özellikler bile şu an için yeterli. Android cihaza Yandex’i indirmek için tıklayın

IOS cihaza Yandex’i ibdirmek için tıklayın.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top