0
Uzun zamandır beklediğimiz Windows 8.1 nihayet yayınlandı. Ön izleme sürümü olmasına rağmen bize tüm yenilikleri aktarıyor. 
Windows 8.1 indir

Windows 8.1’in ön izleme sürümünde kişiselleştirme yenilikleri, Bing ile arama işlevi ve Windows 8.1 işletim sistemi ile gelen ön yüklü programlar tanıtıldı. Ayrıca Microsoft’un sözcüleri Windows 8.1’in geliştirme sürecinde kullanıcılardan gelen istekleri de dikkate aldıklarını ifade ettiler. Bundan başka Windows 8.1’in tabletlerde de çok rahat bir şekilde kullanılabileceğini ifade eden sözcüler bu defa Windows 8’in beklentilere karşılık vereceğini de dile getirdiler. 

Ayrıca açıklamalar arasında resmi Facebook uygulaması ile ilgili de birkaç bilgi verildi. Bu defa Windows 8.1’in mağazasında resmi Facebook uygulaması bulunabilecek. Bundan başka uygulamalarla ilgili Flipboard ve Amerikan Ulusal Futbol ligi uygulamalarının da Windows 8.1’in mağazasında bulunacağını dile getirdiler. 

Windows 8.1’i nasıl yükleyebilirsiniz? 

Windows 8.1’ü yüklemek için Windows mağazanıza bir göz atabilirsiniz. Ya da iso dosyası aracılığı ile Windows 8.1’i bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top