0
Microsoft Windows 8.1’in ön izleme sürümünü duyurduktan sonra İnternet Explorer 11’den de bahsetmişti. Elbette diğer tarayıcılara göre daha iyi olacağı kesin. Herkesin düşüncesi şu. Microsoft tam olarak resmi bir açıklamada bulunmadı, ancak Windows 8’e gelen İnternet Explorer 10 bir süre sonra Windows 7’ye de gelmişti. 
Windows 8 kullananlar İnternet Explorer’ı yükleyebilecek. Windows 8.1’de de bulunacak. İnternet Explorer 11’in daha iyi bir tarayıcı deneyimi sunacağı söyleniyor. Pili daha tasarruflu kullanacağı konusunda Microsoft bizzat açıklama yaptı. Ayrıca İnternet Explorer 11’de WebGL desteği de bulunacak. 

Asıl merak edilen konu şu. İnternet Explorer 11 Windows 7’ye ne zaman gelecek? Microsoft bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Bu konuda hiç konuşmayan Microsoft daha önce de aynısını yapmıştı. İnternet Explorer 10’u Windows 8’e getirmiş, ardından da Windows 7 versiyonunu yayınlamıştı. Bakalım bu defa da aynısı olacak mı? Dileriz ki olur. Çünkü Windows 7’den vaz geçemeyen bir sürü kullanıcı var. Onlar İnternet Explorer 11 kullanamazlarsa Microsoft büyük bir kitleyi kaybetmiş olur.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top