0
Sony'nin son çıkardığı bir çok modelde yer alan özelliklerden biri olan suya ve toza dayanıklı telefonlar diğer üreticiler içinde popüler hale geldi. Sony'nin Xperia ZR modelinden sonra Samsung'un, Galaxy S4 modelinin değişik bir versiyonu olan S4 Active pek suya ve toza dayanıklılık özelliği ile ön plana çıkamasa da yine de çok sayıda insanın ihtiyaçlarını giderecektir.

Mart ayında resmiyet kazanan telefonun şu sıralar basın görseli internette dolaşıyor. Basın görselinden anladığımız kadarıyla klasik Galaxy S4'ten biraz farklı bir anlayış belirleyen Samsung, aslında daha önceki suya ve toza dayanıklı Xcoverlara benzeyen özellikleri, Active'de kullanmış. Bunlardan ilki ve en belirgin olanı fiziksel tuşlar. Galaxy Active'de 3 adet fiziksel tuş var ve bu pekte son modellere uygun bir şey değil.

Samsung Galaxy S4 Active

  • Ekran: 5”, Full HD, Super Amoled
  • İşlemci: 1.9GHz Krait 400 Dört Çekirdek Qualcomm Snapdragon 600
  • Ram: 2Gb
  • Grafik İşlemci: Adreno 320
  • Kamera: 8MP
  • Renk: Siyah, Turuncu, Turkuaz


Özelliklere baktığımızda özellikle renk seçeneklerinin ilgimizi çektiğini söylemekte fayda var. Sanırız beyaz seçeneğin olmaması, telefonun kötü ortamlarda kullanıma uygun olması nedeniyle renkte değişme olmaması açısında böyle bir uygulamaya başvurulmuş. Zaten telefonun dış yapısında, Galaxy S4'ün klasik versiyonundan çok farklı bir malzeme kullanıldığınıda ekleyelim. Telefon yazın ortasında dünya genelinde satışa sunulacak. Bakalım ne kadar popüler olacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top