0
Sony binocular teknolojisinde teleskop mantığı vardır. Yüksek çözünürlükte görüntü kaydedebilen bir teknolojidir. Yakınlaşsa bile görüntü yine de nettir. İçindeki teleskop mantığı ile bunu başarır. Teleskopla uzağı nasıl görürseniz Sony’nin binocular teknolojisi ile uzağı o şekilde görürsünüz. Teleskoplardan tek farkı bozmadan yakınlaştırdığı görüntüyü kaydedebilmesidir. 
sony binocular teknolojisi nedir

Binocular teknolojisi birçok alanda kullanılır. Bunlardan bir tanesi de belgesel çekimleridir. Belgesel çekimlerinde hayvanların doğal yaşam alanlarını bozmamak için uzaktan çekim esastır. Uzaktan çekim yapabilecek özelliğe sahip bir tek binocular teknolojisi vardır. Belki birçok kamera uzaktan çekim yapabiliyor, ancak binocular kadar net olması gerekir. 
sony binocular teknolojisi nedir

Binocular teknolojisi oldukça pahalı bir teknoloji. İki modeli bulunan binocular teknolojisinin fiyatları değişir. DEV-3 denilen model 1400 dolar, DEV-5 denilen model de 2000 dolardır. 
sony binocular teknolojisi nedir

Bu teknolojiyi pahalılığı nedeniyle herkes kullanamaz. Sadece belirli işlerle uğraşanların tercihidir. Zaten normal işlerde kullanmak biraz abartılı kaçar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top