0
Konami her sene yaptığı gibi bu sene de daha PES’in çıkmasına çok varken gündeme geldi. Özel bir tanıtım yaptı ve başta PES 2014 olmak üzere birçok oyunu tanıttı. Ancak içlerinden en çok ilgi çekeni PES 2014 oldu. Bu seferki değişik olacak. Çok gerçekçi olacağı söyleniyor. PES 2014’te olacağı söylenen özellikler şunlardır: 


TruBall Tech: Bu özelliği şu şekilde açıklayalım. Her şeyin merkezinde top olacak. Bu özellik PES’te kullanılırsa topun hareketlerindeki fiziksel hareketler gerçek dünya ile birebir aynı olacak. Sanki gerçek bir maç oynanıyormuş da videoya çekiliyormuş gibi olacak. 

Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): Gerçek hayatta oynanan futbol maçlarında oyuncular birbirlerine nasıl çarpıyorsa PES 2014’te de öyle olacak. Oyuncuların birbirine çarpması gerçek dünyadakiyle birebir bağlantılı olacak. 

Heart: Bu özellik moral bozukluğu ile alakalıdır. Statlarda yapılan tezahüratlar, karşı tarafın performansı gibi etkenlerde dolayı futbolcuların morali bozulacak ya da daha iyiye gidecek. Bu da gerçek dünya ile birebir gerçek bir durum. 

PES ID: Bu özelliğe göre seçilmiş 50 futbolcunun kendine göre özellikleri olacak. Aynı zamanda kendilerine özel yetenekleri ve hareketleri olacak. Bu futbolcu sayısı zamanla artacakmış. 

Team Play: Bu özellik takım oyunu ile alakalı. Takım oyunu sayesinde daha bir sistemli futbol oynayacaksınız. Bir adamınızla topu sürerken diğer adamlarınızı da yönlendirebileceksiniz. Bu şekilde bir özellik de eklenecekmiş. Bu özellik daha önce de vardı, ancak PES 2014’teki daha başka olacak. 

The Core: Bu özellik de serbest vuruşların ve penaltıların daha gerçekçi yapılacağıyla alakalıdır. Bakalım bu özellikle daha iyi frikik atabilecek miyiz? 

Bu özelliklerin PES 2014’te olacağı hemen hemen kesin, ancak kendimiz bu özellikleri oynamadan bilemeyiz. Bu özelliklerin gerçekten olup olmadığını ancak kendimiz oynayınca anlayacağız.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top