0
Xbox One ve PS4 fiyatları belli oldu. Son zamanlarda önemli tanıtım toplantılarıyla halka duyurulan bu konsolların fiyatları ve çıkış tarihleri açıklanmamıştı. Xbox One'ın E3 konferansında fiyatı Amerika için 499$, İngiltere için ise 429 olarak açıklandı. Oyun severler bu fiyatı çok fazla buldu. Xbox 360'a baktığınızda 299$ fiyatıyla Xbox One'ın fiyatının çok yüksek olduğunun anlaşılmasını sağlıyor.

Xbox One'ın fiyatını verdikten sonra hemen Sony'nin konsolu PS4 'ün fiyatını verelim. E3 fuarında fiyatını duyuran diğer konsol ve Xbox One'ın en büyük rakibi PS4... Playstation 4'ün fiyatı Amerika için 399$, Avrupa ülkelerinde 399 ve İngiltere için 349 olarak belirlendi. Hatırlarsanız “Her Yerde Xbox One” başlıklı yazımızda PS4'ün Xbox One'dan daha ucuz olacağını belirtmiştik. Beklediğimiz gibi oldu...


Şimdi ise Xbox One çıkış tarihine bir bakalım. E3'te açıklandığına göre Xbox One bu yıl Kasım ayında dünya çapında 21 ülkede piyasaya sürülecek. Merakla bekliyoruz. PS4 ile ilgili bilgiler geldiğinde onlarıda belirteceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top