0
Dünyanın en ince telefonu Huawei’den geldi. 6.18 mm ile liderliği elinde bulunduran Huawei ascend P6 tasarımı ve özellikleriyle de oldukça fazla ilgi gördü. 
huawei ascend p6

Telefonun inceliği gibi ağırlığı da dikkat çekiyor. Sadece 120 gr. Telefon çok ince, ancak içindeki teknoloji fazlasıyla kalın. Telefonda 1.5 GHz işlemci var. Hem de 4 çekirdekli. Telefonun ekranı 4.7 inç. Yüksek çözünürlüklü hücre içi görüntü kapasitesine de sahip. Ascend P6 Android 4.2.2 işletim sistemiyle gelecek. Telefonda sihirli dokunuş denen özellik de var. Magic Touch İngilizce söylenişidir. 

Telefonun kamera özelliğine şaşıracaksınız. Hatta daha önce hiçbir telefonda görmedim de diyebilirsiniz. 5 MP ön kameraya sahip olan Ascens P6, 8 MP de arka kameraya sahip. Daha önce hiç ön kameranın bu kadar kaliteli olduğunu görmemiştim. Arka kamera ile 1080p video çekebilirsiniz. 

Ayrıca güç tasarrufları da oldukça etkili şekilde kullanıma sunulmuş. Otomatik kesintili alım ve hızı güç denetimi özellikleriyle tasarruf yapmak istediğinizde size anında cevap verecek. Çoklu ekran özelliği de cihazın dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi. Bu özellikle oyun oynarken ya da başka bir işlem yaparken birçok cihazı birbirine bağlayabiliyorsunuz. 

Cihaz ne zaman satışa sunulacak? Gelen bilgilere göre Ascend P6 Haziran ayından itibaren Çin’de ve sonra Temmuz ayında Batı Avrupa’da satışa sunulacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top