0
İPhone’un uzun zamandır beklediği ofis programı Microsoft’tan nihayet geldi. İphone gibi bir telefonda ofis uygulaması olmaması büyük bir eksiklikti. Başka yazılımcıların yaptığı ofis uygulamaları var, ancak onlar pek iç açıcı değiller. Bu nedenle de pek tercih edilmiyorlar. İphone kullanıcıları Microsoft’tan böyle bir adım bekliyorlardı. Microsoft sonunda bu adımı attı. 

İphone için Microsoft Ofis

Apple Store’da indirilebilir yapılan ofis uygulamasında dosya okumanın yanında düzenlemek de mümkün. Ayrıca ofis programını kullanarak dosya da oluşturabilirsiniz. Bilgisayardaki programlardan oluşturup telefonunuza atmanıza gerek yok. 

Microsoft ofisin yanında sadece yazı yazma uygulaması olan Word gelmiyor. Bunun yanında Power Point ve Excel gibi bilgisayarlarda kullandığımız en popüler uygulamalar da geliyor. İPhone’umuzun geniş ekranında bir Power Point sunusu hazırlamak hoş olurdu. 

İPhone kullananların düşündükleri bir ayrıntı var. Bu uyum sorunu ayrıntısı. Acaba Microsoft Ofis İPhone’a başarılı bir şekilde entegre edilebildi mi? Bu meraklı bekleyişin üzerine Microsoft bir açıklama yaptı. Microsoft’tan gelen açıklamaya göre kesinlikle bir uyum sorunu söz konusu olmayacak. Microsoft’un İphone’a sunduğu ofis programı şimdilik İPad için gelmiyor. Ancak sonraki zamanlarda İPad için de bir ofis programı gelecek. 

İPhone için sunulan Microsoft Ofis programı şimdilik sadece Amerikalı İPhone kullanıcıları için geldi. Zamanla tüm dünyaya yayılacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top