0
HTC One kısa zaman önce Android işletim sistemi ile piyasaya çıkış yaptı. Piyasadaki yerini kısa sürede belirleyen HTC One oldukça iyi özelliklere sahip bir telefon. 


HTC, One modeli ile piyasada iyi yer tutacağını hissetmiş ki şimdi de HTC One modelinin Windows Phone 8 işletim sistemi ile piyasaya çıkması için uğraşıyor. Hatta bir görsel geldi bile. Onu da sizlerle paylaştık. Gördüğünüz gibi Nokia’nın Lumia’larına kök söktürecek bir cep haline gelecek. 

Söylenenlere göre HTC One’da tek değişiklik işletim sistemi olacak. Ne donanımda, ne de görünümde herhangi bir değişiklik olmayacak. HTC One’ın Android cebi 4.7 inç boyutunda bir telefon. Oldukça da ince. Bu şekilde bir Windows Phone 8 telefon piyasadaki yerini çıkar çıkmaz belirleyecektir. 

Telefon ne zaman tanıtılacak? HTC son hız çalışmalara devam ediyor. Bu hızla çalışırsa yıl sonuna kadar telefonu tanıtıma hazır hale getirebilecek. Ayrıca HTC One’ın UltraPixel teknolojisine de sahip olacağı söyleniyor. HTC’nin bu yeni Windows Phone 8 işletim sistemli cebi oldukça çok ses getirecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top